Fietsen in Boskoop

img_6441Dat deze regio in het groene hart van Nederland uitermate geschikt is voor een ontspannende of actieve fietsvakantie, wist je natuurlijk al. Op http://www.routeyou.com/nl-nl/location/bike/47503819/fietsen-in-boskoop-overzicht-van-alle-fietsroutes vind je alle fietsroutes in deze prachtige streek met een beschrijving van het parcours, de moeilijkheidsgraad en natuurlijk de afstand.

Fietsen in deze streek is een aanrader in elk seizoen, zowel voor de geoefende fietser als voor wie maar af en toe op het stalen ros stapt. Er is zeker een route te vinden die bij jou past.

Fietsen tijdens de lente

In de lente is hier menig fietser te vinden om te genieten van de natuur die weer tot leven komt. De prachtige, kleurrijke bloesems van de fruitboomgaarden zorgen voor een adembenemend schouwspel. Overal waar je kijkt, zie je fruitbomen die uit hun winterslaap ontwaken en zich klaarmaken om vruchten te gaan produceren. Ook de rest van de natuur wordt wakker en dat zorgt voor heel wat geuren, kleuren en geluiden.

Boskoop in de zomer

In de zomer kun je hier genieten van de mooie, warme zomermaanden en optimaal profiteren van de lange dagen. Je kunt dan heerlijk fietsen door de natuur en optimaal gebruik maken van de zonnestralen. De bloemen en planten staan in bloei, de vogels en andere dieren zijn op pad en het fruit in de boomgaarden begint stilaan vorm te krijgen.

Een fietsvakantie in de herfst

Het belangrijkste seizoen om verse appels te komen proeven – en zelf te plukken – is de herfst, als de vruchten plukrijp zijn. De prachtige herfstkleuren krijg je er gratis bij! Met wat geluk geniet je nog van enkele zonnige dagen en proef je van de nieuwe oogst van de schone van Boskoop. Proef een appel recht van de boom of ga een heerlijke compotte eten in één van de restaurants.

Boskoop winterwonderland

Maar ook tijdens de winter heeft de regio veel te bieden, een prachtig wit landschap, een gezellige kerstmarkt of een bruisende carnavalsviering? Ook dat vind je in Boskoop! Is het weer toch te slecht om erop uit te trekken met de fiets, surf dan naar http://www.roulette4fun.com/nl voor wat ontspanning binnenshuis.